Aanmelden

/Aanmelden
Aanmelden 2017-07-25T16:53:59+00:00

Aanmeldingen Nieuwsbrieven Volkstribunaal

Hier kunt u zich aanmelden voor verschillende rubrieken. In emails die u van ons ontvangt zit altijd een link om u weer uit te schrijven of uw inschrijving te wijzigen.

Blijf op de hoogte van de activiteiten van het Volkstribunaal in het algemeen of voor specifieke disciplines. Ga voor een persoonlijk bericht naar het contactformulier.

U moet de shortcode [newsletter_confirm] alleen gebruiken op de nieuwsbrief homepage!

U moet de shortcode [newsletter_unsubscribe] alleen gebruiken op de nieuwsbrief homepage!

3 Comments

 1. Hierbij stellen wé onze minister president Mark Rutte hoofdelijk aansprakelijk en verantwoordelijk voor het verstrekken aan subsidiegelden van de belastingbetalers van de Staat der Nederlanden.

  Willens en wetens is onze minister president op de hoogte van de kwaliteiten van de Grieken, die alles in het werk aan het stellen zijn om zoveel mogelijke subsidies te ontvangen uit de EU landen, om daarna failliet gaan. Onze minister president is op de hoogte van deze handelswijze van de Grieken, die ons klinkklaar voor de gek aan het houden zijn en failliet gaan na ontvangst van deze subsidies.

  Inmiddels is er zo’n 230 miljard euro aan Griekenland betaald aan steun. Deze 230 miljard euro krijgen we nooit meer terug van Griekenland zoals nu in het nieuws en het interview wat gegevens is door onze minister president Mark Rutte.

  Ook wil Griekenland zich absoluut niet hervormen, waardoor we onnodige miljarden in een bodemloze put aan het gooien zijn en kunnen fluiten naar onze miljarden m.b.t. de subsidies die wij en de overige EU landen in Griekenland hebben gepompt.

  Als onze minister president Mark Rutte de 7 miljard euro die klaarstaan voor steun aan de Grieken zal verstrekken, dan stel ik ú de minister president Mark Rutte involgen het Volkstribunaal hoofdelijk aansprakelijk voor het verstrekken van deze 7 miljard euro belastinggelden ‘subsidies’ aan een criminele Griekse organisatie.

  Het verstrekken van belastinggelden aan een criminele organisatie is bij de wet verboden. Griekenland is met criminele voorkennis aan het organiseren om zoveel mogelijke subsidiegelden in ontvangst te nemen, om daarna failliet te gaan.

  Subsidiegelden die door de Nederlandse bevolking ‘belastingbetaler’ betaald zijn. En die met voorkennis door de Nederlandse regering aan een criminele Griekse organisatie worden verstrekt, om deze miljarden euro’s nooit meer terug te verkrijgen van dit criminele Griekenland.

 2. Curly 14 juli 2015 at 11:43 - Reply

  Ik zou aansturen op een medisch (psychiatrisch) onderzoek naar de geestelijke vermogens van bedoelde Europese politici. Maar waarschijnlijk is er meer onderzoek en rapportage nodig om in de beklaagden bank veroordeelt te worden tot levenslang. De huidige selectie benoemde en peperdure beroepsgoochellaars c.q. politici wekken sterk de indruk handlangers te zijn van ”The Bilderberg comedians of the Parliament of Europe”, ijnde een groep politieke artiesten die met een circus trein dwars door Europa trekken om daar een spoor van scheppende economische en sociale vernietiging achter te laten. Aan dit halve gare politieke zooitje moet in naam van de, Nederlandse bevolking een einde komen !

  • Tone TOON 15 februari 2016 at 22:25 - Reply

   Nah,ff kijkek of het wel mogelijk via de WET elke 10 dagen een verplicht bloedmonster te laten afdwingen op mogelijke verboden substanties in deze volksverlakkers.Indien er op het riool een MONSTER kan genomen worden 24/7 en alle wezens in PLEUROPA zien dit,wat let het dan ieder om het zelfde te doen,want HUNNIE doen nix anders.Nog ff wat anders IK ga naar IJSLAND geen grap,wie gaat mee.Containers met alles is goedkoper met zn allen voor ons allen.PREPyourself en de groenten van Tone TOON.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: